Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το The Binding of Isaac: Repentance

Η Nicalis δημοσίευσε το launch trailer του The Binding of Isaac: Repentance. Είναι το νεότερο κεφάλαιο στη δημοφιλή σειρά roguelike twin-stick shooter games και είναι άμεσα διαθέσιμο για PC μέσω Steam και Epic Games Store. Οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch θα κυκλοφορήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2021.

Στο The Binding of Isaac: Repentance το διάσημο νήπιο που εκτοξεύει δάκρυα θα βυθιστεί σε ακόμα πιο σκληρές δοκιμασίες. Η νέα του περιπέτεια θα τον φέρει σε άγνωστα για αυτόν μέρη, γεμάτα φοβερούς εχθρούς και bosses. Παράλληλα θα κάνουν την εμφάνισή τους νέοι συνδυασμοί όπλων και αντικείμενα που βλέπει για πρώτη φορά. Οι προσθήκες και εκπλήξεις είναι πολλές, με την ομάδα ανάπτυξης να εγγυάται ότι παλιοί και νέοι fans θα διασκεδάσουν, μέσα από χιλιάδες ώρες gameplay.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*